"Operation komma i bröllopsklänning utan skohorn"

Publicerat: 2011-03-29 | 16:01:15 i Bröllop



Hittade klänningen jag ville ha som brudklänning och beställde den i helgen. Lite tidigt kanske, men det var kärlek vid första ögonkastet och priset var bara 499kr =)

 

I dag fick jag hem den!! Den är underbar. Lika fin som på bilden, lite kortare än jag trodde dock. Den kommer bli helt fantastisk. Kan berätta att den är röd och svart ;)

 

Jag kom i klänningen..

MEN, det stora minuset var att jag kan inte andas, sitta eller röra mig i den.. Jag behöver krympa ett par centimeter för att komma i den. =/ Suck..

Men eftersom den är precis som jag ville ha den så ska nu ”Operation komma i Bröllopsklänning utan skohorn” startas. Så nu får jag lägga upp en plan.

 

Men det fixar väl jag?

Har ju April, Maj, Juni, Juli, Augusti och September på mig! Inga problem.

 

Sit-ups är att sträcka sig efter tv-dosan eller hur? ;)


Cashe hunt

Publicerat: 2011-03-27 | 22:15:47 i Ord, ord och mer ord..
I dag gav vi oss ut för att leta cashes i stora Mörbylånga. Det fanns faktiskt hela tre stycken på gång avstånd här =)

För dig som inte har en aning om vad en cashe är kolla denna sidan: http://www.geocaching.com/

 






Vi har haft mycket kul när vi gett oss ut på skattjakter, road trips och cashe hunts är verkligen jätte härligt! Du får se saker som man kanske inte annars hade gett sig ut för att kolla på och lyckan när man hittar den där gömda skatten är en liten kick! =)



Tv-kändis crusch.. =)

Publicerat: 2011-03-25 | 16:44:16 i Ord, ord och mer ord..

Såg första avsnittet av Tillbaka till Aidensfield i dag. Nostalgi! Gud vad jag älskade den serien. Spelade in på vhs när jag var i skolan.. Den gick ju på "pensionärs-tv tid" så det var bara när man hade en ledig dag eller var sjuk man kunde se den på rätt tid.

 

Jag blev förälskade i England och 60-talet genom denna serie. Jag minns att jag bestämde att jag skulle ha en pojkvän som såg precis ut som Phill i serien. Han skulle vara lång, rödhårig och ha massa fräknar. Gärna det där krulliga håret också.

 

Har en massa bilder och texter om detta i mina gamla dagböcker..

 

Phill, Nick, Alf och Oscar

 

Lite läskigt är det då allt att min Rasmus är både lång, har rött hår och massa fräknar.. EN plan från min sida? ;)

 

Ha ha nej.. Jag hade ingen aning om att han var rödhårig eller hade fräknar när vi började prata med varandra på nätet. Det var bara en trevlig bonus sen när vi väl såg varandra =)


Längtar så efter nästa säsong nu..

Publicerat: 2011-03-25 | 11:13:25 i

Bella

Publicerat: 2011-03-24 | 19:38:08 i Ord, ord och mer ord..


I dag har det varit underbart väder, dock en aning blåsigt.


Kände inte för att sitta inne och uggla hela dagen så jag kidnappade en svart liten hund ;) Vi lekte lite i trädgården, gick en långrunda och busade med Ruu..

Bella





Jag gillar hundar, har alltid haft hund runt mig och de är helt underbara djur MEN.. Jag är ingen hundmänniska och att låna en hund ibland räcker för att bota min längtan efter en egen ;) Katter är djuret för mig!  Men visst är hon söt lilla Bella.







Solsken och blommor =)

Publicerat: 2011-03-23 | 18:10:39 i Ord, ord och mer ord..
Idag har varit en mycket bra dag trots prov på morgonen som gick sådär bra.. Men resten har varit underbart!

Vi gick ner till stan efter provet och syndade med god glass! <3




Vi strosade runt lite och kollade på skor, kläder och lite annat kul. Härligt att bara gå omkring i solen och slippa tänka på massa annat som man egentligen borde göra. Jag shoppade mig ett par nya vår skor och syster hittade både skor och ny leksak (mobil) hennes har varit bråkig en stund så nu blev det en ny. Den verkar jätte häftig alldeles för avancerad för mig dock.. Men ska låna och leka med den sen ;)



Inte nog med att dagen i stan var perfekt.. När jag kommer hem så har Rasmus hunnit städa hela lägenheten, fixat igång tvättmaskinen och köpt en fin bukett blommor till mig. MAN BLIR SÅÅ GLAD!! <3


<3



Nu eftersom inget behövs göras här hemma ska jag begrava näsa i lite företagsekonomi böcker och hoppas på att jag kan komma så långt med uppgifterna att jag kan ta provet i morgon. Sen ska jag krypa ner i ett varmt bad och bara njuta av att dagen varit perfekt! =)

<3

Publicerat: 2011-03-22 | 20:18:11 i Ord, ord och mer ord..

Nu har jag bestämt mig för att jag kan det jag behöver tills i morgon.. Har jag glömt något får jag låtsas att jag kan, det har funkat innan ;) Bara jag blir godkänd så är allt bra.

 

Det har varit en helt underbart solig dag, våren kanske äntligen är på G nu.

 

Sigge på soliga balkongen i morse.

 


Solsken och lagar..

Publicerat: 2011-03-22 | 12:21:06 i Ord, ord och mer ord..

Solen skiner, det är varmt på min balkong och jag måste sitta med rättskunskapen inför provet i morgon. Helst hade jag velat ge mig ut på en lång promenad i solen istället.. Men nu får balkongen och böckerna duga, sol får jag ju i alla fall.



Är ganska så orolig över provet i morgon men det är jag inför alla prov.. Vill bara ha allt klart nu så man kan njuta av våren och komma fram till vad man ska hitta på efter sommaren. Vilket jag egentligen inte vill tänka på alls, Arbetsförmedlingen är inte det roligaste stället att ha med att göra. Men hoppas på att de jobbansökan jag redan slängt i väg ska ge något så jag slipper gå till AF överhuvudtaget.

 

Nu får jag väl fortsätta läsa i solen tillsammans med mina lurviga hjälpredor. Skönt jag har dem, förstår inte hur folk som är utan lurvig assistans får något gjort överhuvudtaget! ;)

 

Hughs!!


Spotify och stress..

Publicerat: 2011-03-21 | 12:24:07 i Ord, ord och mer ord..
Att man ska stressa upp sig så! Ska ha betyg samtal i dag med läraren i webbdesign kursen som jag läst på distans. Prata i telefon är inte något jag gillar alls.. Kan egentligen fråga vem som helst så kan de säga att det är Rasmus som svarar i telefon här hemma då jag avskyr det.

Men nu är det gjort, vilket är så skönt, var ju fasen helt kallsvettig innan.. Dumt att stressa upp sig så. Han var inte det minsta pratglad, men väldigt trevlig, så samtalet var över på 5 minuter. Godkänd och klar! Yey. Siktade inte på något högre så är jätte nöjd.

Nu måste jag städa här hemma. Nackdelen med katter är att det tar typ två sekunder efter man dammsugit så är det lika hårigt och kattsandigt igen. Men men, utan dem vet jag inte vad jag gjort =) Så vad gör lite katthår i soffan, på golvet, i maten och på kläderna..



Måste sen sätta mig med skolarbete igen, massa prov på onsdag som måste pluggas till. Känner mig stressad hela tiden just nu. Inte kul alls.

Solen skiner idag med i alla fall, JÄTTE härligt! Hoppas våren kommer nu.


Lördag

Publicerat: 2011-03-20 | 02:10:55 i Ord, ord och mer ord..

 

 

Har idag stor-handlat så nu är frysen och skafferiet fyllda igen och det viktigaste (kattmat) är inköpt =)

 

Varit helt fantastiskt väder här på ön idag! Solen sken och det kändes härligt att åka bil! Hög musik, mig sjungande (läs vrålande) och solsken.. That´s awesome!

 

Guuud vad jag älskar den här pojken!! <3



Vrål-åket =)


Spenderade sen kvällen framför TV:n med Benke och syster. Mys! Vi har syndat med chips och choklad + sett på ett par avsnitt True blood. Rasmus där i mot var i väg på fest med kompisar. Vi var också inbjudna men alkohol lockade inte alls i kväll så vi valde soffan och TV:n istället.

 

Runt klockan 12 låter det högljutt i trappen och där kommer Per släpande på Älskling.. Tydligen hade de haft som sport att supa honom under bordet under kvällen, vilket jag kan intyga funkade ganska bra. Det var en väldigt onykter Älskling vi fick hem. Tur tjejerna var kvar så man fick lite hjälp med att få honom i säng.

 

Får se hur underbart han mår i morgon när vi ska bort till mor och far och äta våfflor =)

 

 


Sunshine..

Publicerat: 2011-03-19 | 15:21:13 i Ord, ord och mer ord..

 

 

 

Solen skiner idag!


Räkor, vitlöksbröd och mys..

Publicerat: 2011-03-18 | 22:26:08 i Ord, ord och mer ord..
Har spenderat kvällen tillsammans med mor, far, syster, bror och alla det lurviga som också bor där =). Rasmus jobbar kväll denna veckan så jag ville inte vara själv, då blev det en tripp hem till the familja istället. Vi bor väldigt nära varandra och det är skönt, man behöver aldrig känna sig ensam. Tar ca. 15 minuter att gå.

Det blev räkor och vitlöksbröd som fredagsmys där! Massa gott.. Rasmus är inte förtjust i räkor så det blir aldrig att jag köper det själv så då är det extra gott att bli bjuden på det ibland =)



Kelade en massa med älskade Bosse med. Min första "egna" katt. Han ville dock inte följa med mig när vi flyttade ihop Rasmus och jag.. Han trivdes inte som innekatt i lägenhet så han fick stanna hos mor och far. Men jag kommer ju ofta och kramar på honom så han är fortfarande min, han bor bara inte hos mig =)

Ska snart ta och hämta Rasmus så han slipper gå hem i slasket.. Sen hoppas jag på att få krypa ihop i soffan med honom och se på nått avsnitt Chuck innan sängen kallar.

Trodde inte serien Chuck skulle vara så bra som den var men den är absolut värd att se! =) Han får regeringens hemliga data nedladdad i hjärnan och blir helt plötsligt en ofrivillig spion som måste jobba i hop med en CIA agent och en NSA agent.






Hunnit med massor..

Publicerat: 2011-03-18 | 16:59:48 i Ord, ord och mer ord..
Disken diskad, lägenheten städad, tvätten fixad, webbdesign rapporten klar och nu väntar ett bad tillsammans med rättskunskaps boken så jag får in lite i huvudet i dag i allafall. Sen får vi plugga hårdare inför provet närmre onsdag..

Raawr! Farlig katt som hjälper mig med det mesta här hemma.. Bäst är han på att håra ner! =)
Pelargonen har blommat äntligen!
Ett försök att ta en bild med bröderna bredvid varandra men de ville inte titta på mig..
Sötnötter..

Tror jag slarvat bort min header..

Publicerat: 2011-03-18 | 12:16:39 i Ord, ord och mer ord..
Jag är ingen stjärna på det här med html-koder, men något måste jag hittat på när jag ändrade bakgrund till bloggen för nu är tydligen headern borta.
Får kolla på detta senare.

Full fart framåt..

Publicerat: 2011-03-18 | 12:03:26 i Ord, ord och mer ord..
Stora ambitioner på ork och motivation idag..
Har tänkt hinna med detta:
  • Diska berget av disk som vi inte orkat ta itu med.
  • Få undan tvätten, vika och plocka in.
  • Städa, dammsuga och plocka i ordning.
  • Skriva klart rapport delen av webbdesign provet.
  • Göra sista närvaro provet.
  • Läsa några kapitel till provet på onsdag..
  • Betala lite räkningar.
Så jag får börja ta tag i allt nu då. Har haft en vecka utan varken ork eller energi så hoppas på att nästa blir bättre och att vi slipper mer jobbiga nyheter.. Så jag kommer i fatt med skolarbetet och allt som måste göras.

Helst hade jag sagt som Sigge.. Blää..

RSS 2.0