Helgen

Har nu i helgen fixat nya körkortet (som kommer bli det gräsligaste någonsin i historien..) och så har vi varit och firat Agnes som fyllt 5 år.

 

Kan ju börja med körkortet. Att få till mitt nya efternamn snyggt i namnteckningen var inte det minsta lätt men nu har jag ju satt en kråka på pappret så nu får det bli som det blir ;) Fotot tog vi bara i en vanlig foto-automat utanför Konsum så hoppas det duger så papperna inte kommer tillbaka igen. Kostar ju ändå 80kr att fota sig så.. Har även ramlat in nya kort på posten IKEA, ICA och bankkortet är nu nya. Har dock inte skrivit under något än med Andreasen. Bara på körkortspappret men inte i affären än. Hoppas jag kommer i håg vad jag heter.

 

Något jag dock märkt är att folk läser namnet Andreasen fort och säger Andreasson. Ringt 3 försäljare som frågat efter Andreasson och jag upplyser dem snällt att det inte bor någon sådan här. ”Men är detta inte telefon nummer ….... ” Jo, men det bor ingen Andreasson här. Bara Herr och Fru AndreaSEN.

 

 

 

 

 

I går var vi och firade Agnes, köpte lite pyssel grejer till henne som vi hoppas var uppskattat =) Fick super god mat och hade det väldans trevligt.

 

Blev lite läskigt efter middagen dock när både Rasmus och jag blev inlagda på vampyrsjukhuset. Doktorn var lite i yngsta laget och hade en del läskiga verktyg som användes när man var patient. Men har man brutit tårna och är jätte sjuk är det bara att göra som doktorn säger =)

 

 

 

I dag har vi däremot inte gjort särskilt mycket. Postat några brev, städat lite och nu ligger jag här i soffan med datorn på magen och skriver. Solen skiner så ska nog ge mig ut en runda sen efter vi ätit och fotografera lite tror jag. Får se om jag kan dra med mig mannen med. Min kamera är inte den roligaste bara, det tar lång tid från de man tyckt på knappen tills den tar bilden så man kan inte fota saker som rör sig. Motivet måste sitta still. Vilket mina katter inte vill.. Så det blir ofta bara en svans, golv eller en kattrumpa på bilden.

 

Har dreglat över en Nikon D3100 ett tag nu men men.. Pengarna finns inte så det är bara att fortsätta drömma. Men när jag väl får råd efter att sparat en stund så kommer den ju vara ännu mer speciell än om jag bara hade haft råd att köpa den med en gång. Så får ha lite tålamod. Min rosa Samsung funkar, den tar fina bilder om bara motivet inte rör på sig. =)

 

Ska snart börja med maten och idag ska vi nog slå till med att äta framför TV:n och ett avsnitt Doctor Who. <3

 

 

Mitt sällskap här i soffan, Nemo <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0