Att städa..

I bland är denna syssla terapi och riktigt härlig att göra för känslan är ju fantastisk när allt är rent och fräscht runt sig. Men som i dag när motivationen är noll, ja då känns det som att jag hellre gör allt annat än befattar mig med dammsugaren. Bära ved hela dagen låter lockande! Elller läsa ett par kapitel i telefonkatalogen låter ju jätte festligt i jämförelse.

 

Inte ens musik på hög volym hjälpte.. Tankarna på att klä sig som en femtio-tals hemmafru lockar men jag gissar på att motivationen till städning inte ligger i kläderna eller håret. Men det hade varit fint att damma omkring lite med klänning och rött skrikigt läppstift.

 

Får försöka köra på planen ”ett rum i taget”.. Går ju fort bara man kommer i gång liksom (om man nu gör det).

 

Ge mig en spark i baken någon?

Eller ska jag bara säga att leran i hallen är en konstinstallation??


Kommentarer
Postat av: Jessica

Att städa kan vara jobbigt när man inte har lust med någonting. har du stort hus?Jag kan få sådana ryck dagligen (tycker inte om stök). Men o andra sidan har jag pluggat hemma en del så jag har ju kunnat styra med hemmet med. Som tur var har jag ganska liten lägenhet, men ibland känns det som att den är större.men när man har 4 kissar förstår jag att man får städa oftare också ;)

2012-03-14 @ 21:46:07
URL: http://myruls.blogg.se/
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-03-17 @ 17:08:44
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/
Postat av: Cicci

Vilken fin header! :)

2012-03-18 @ 11:01:39
URL: http://erixxons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0