Beachen 2012?

 

Andra kanske köper gymkort nu för att komma i form till sommaren och bikini säsongen.. Jag roar mig med annat jag, fast på ungefär samma tema ;)

Mina stackars (otränade, knappt synbara) muskler.. Jag har än så länge fått in ca. 7 kubik ved själv.. Bara 13 kubik kvar att släpa in och stapla i förrådet.

 

 

Hej snygga armmuskler! ;)


 

 


Kommentarer
Postat av: Jessica

att klyva ved är nog en billigare träningsmetod :) den ger nog väldigt mycket tränings också.Det är kul att plugga när man hittar sådant som är kul, annars går det inget vidare. Hoppas att du kommer in på det du vill läsa och att du kommer tycka det är intressant och roligt.Haha rätt psyke har vi inte sett om jag har ännu, men känner att jag verkligen vill hjälpa människor som är beroende. Så man lär sig nog en hel del under sin praktikperiod hur man ska hantera saker också, så det ska nog gå =)Huvudvärken kommer och går som den vill, den har nog inte släppt men har fått en del gjort ändå. Sådant som inte skulle göras faktiskt haha! Det blev lite bullar bakade här hemma, och naturligtvis skulle kissen vara med på ett hörn =)

2012-03-13 @ 18:33:48
URL: http://myruls,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0