Kärlek

Publicerat: 2011-04-21 | 15:44:53 i Bröllop

Har tänkt mycket på bröllopet och Rasmus idag när jag städat och lagat mat. Jag minns så tydligt första gången han sa ”Jag älskar dig..” Det var i telefon, han var hemma hos sina föräldrar 16 mil bort och skulle jobba några dagar. Vi pratade om allt möjligt och sen när vi skulle säga hej då så säger han ”Jag älskar dig”. Jag blir chockad. Jätte chockad. Så chockad att han får inget hej då.. Jag bara slänger på luren.

 

Han: Jag älskar dig

Jag: ”Klick.. ”

 

Ringde jag upp igen? Nej, Ringde han upp igen? Nej..

 

Vi pratade senare över msn, hela natten faktiskt.. Jag somnade med datorn i sängen och när jag vaknade hade jag ett par meddelande med: ”Sover du?” på skärmen. Jag förklarade för honom att jag tyckte om honom men att säga jag älskar dig, det kunde jag inte än. Det tar tid för mig att släppa in människor. Att känna mig trygg i deras sällskap.

 

Men tydligen slutade det ju bra ;)

 

Men att ta mod till sig och säga jag älskar dig till någon för första gången och få reaktionen att den i andra änden av telefonen lägger på luren.. Ja, jag hade nog inte tagit det så bra som han ;) ha ha..

 


Star Trek abstinens!

Publicerat: 2011-04-19 | 11:53:11 i

Det var serien Voyager som totalt fångade mig in i Star Trek världen. Älskar den! Har börjat samla på DVD-boxarna för att jag verkligen vill ha hela serien. Har bara 3 än så länge. =) Men fler ska det bli.

 

 


När jag gick på högstadiet och även in en bit på gymnasiet var jag helt galen i allt som hade med Star Trek att göra. Samlade kort, planscher, böcker osv.. Döpte mig även till "Treekie" på alla forum man var medlem i på den tiden.. Såg allt jag kom över med Star Trek anknytning.

 

Nu i dag har jag lite abstinens.. Saknar att vara sååå inne i något som man var då. Jag drömde till och med väldigt konstiga drömmar som jag skrev ner till en dikt (det är efter sådana drömmar man kanske ska fundera på om man fått en överdos av serien):

 

Röda äpplen viskar hånfullt i ditt öra.
Världen slungas snart ur sin bana.
Så be, snart väntas nirvana
Det var allt vi skulle framföra.

Paniken stiger! Det finns inget jag kan göra!
Ser utanför fönstret äpplens röda fana.
och maskar som röker marijuana.
Tänk om maskarna mig vill bortföra.

I min garderob vår räddning är.
Kapten Kirk vad gör du här?
Äpplen kommer snabbt i bigsize.
Jag blir beemad till Enterprise.
Kapten Kirk blir kvar på jorden.
Ingen lyssnar på äppel orden.

 

Jag lovar att drömmen var riktigt obehaglig.. Minns den fortfarande. Jorden var på väg att utplånas av dessa äpplen och den enda som kunde rädda oss vägrade, då han städade min garderob. Jag kommer till Enterprise men ingen lyssnar på mig för jag är ju ingen kapten.. Så jag får se på när jorden förstörs och ingen gör något. Kan säga att jag var en anning upprörd när jag vaknade ;)We are the Borg. You will be assimilated..


See you in space! ;)

 

 


Bröllops funderingar.. <3

Publicerat: 2011-04-18 | 23:07:34 i Bröllop

Försökte komma i klänningen idag.. Hmm, gick lika bra som sist. Jag kan knäppa den men sen då.. Jag får stå i ett hörn på bröllopet och inte andas eller röra mig ;)

Men det är fortfarande tid.. Jag ska komma i dig!
Och Ja, Melvin har redan lämnat sina vackra vita hårstrån över den.. Man kan inte ha svarta kläder i det här huset.Super trött i huvudet..

Publicerat: 2011-04-17 | 22:20:33 i Ord, ord och mer ord..

Trött, trött, trött.. Hur mycket jag stirrar på uppgiften skriver den sig inte själv. Huvudet gör ont nu och jag får nog ta och inse att uppgiften inte kommer bli klar i dag. Frågorna är svåra och krångliga.. Vill bara ge upp nu! Men men, ska sova på saken och försöka ta tag i det i morgon igen.

 

Det är så lite tid kvar i skolan, känns som jag inte kommer hinna med allt.. Men ska försöka tänka positiva tankar..

 

Skafferiet ekar verkligen tomt här hemma och tänkte försöka vänta med att handla något till på onsdag (fick dock köpa diskmedel och kattmat idag.) Inköpslistan går i LCHF tecken och jag hoppas på att krympa lite tills det är dags att klämma ner mig i klänningen. Snart är jag någons fru..

Det är så overkligt.

Jätte overkligt!

 

Nehäpp ska sluta svamla här om helt onödiga saker, ta en katt under armen och krypa ner i min säng nu.

 

God natt på er!


Söndag..

Publicerat: 2011-04-17 | 19:26:23 i Ord, ord och mer ord..
Inbjudningskort och hinderprövning =)

Publicerat: 2011-04-15 | 16:33:44 i Bröllop

Har roat mig med att skriva adresser, klistra igen kuvert och klistra på frimärken.. Min tunga är alldeles klistrig ;)Nu är det snart ingen återvändo ;)

Blah, blah, blah.. =)

Publicerat: 2011-04-14 | 22:41:11 i Ord, ord och mer ord..

 

Har inte mått särskilt bra ett par dagar och genast blir man så mycket efter med allting. Den här helgen kommer bli stenhårt plugg för att komma ifatt igen.. Bara den där migrän liknande huvudvärken håller sig borta, svårt att koncentrera sig på text när det blixtrar i huvudet.

 

Men idag har det varit lite bättre så hoppas på att kunna ta tag i allt som behövs göras i morgon.

 

I dag kom förresten inbjudningskorten till bröllopet som jag skickat efter! Iiihh!!

Ska bli massa spännande och se om vi lyckas med hela den här bröllops-grejen ;) Tur vi har en massa underbar hjälp!! Är ganska nervös inför en massa grejer som har med bröllops karusellen att göra.. Men det ordnar sig förhoppningsvis. Det brukar ju göra detta. Säkerligen är många av mina oros moment ganska fåniga med.. Är ju en expert på det där att oroa mig.

 

Tur jag har min Rasmus, tålmodigare, snällare och underbarare pojkvän får man leta efter länge. Han står ut med mina nojjor, konstigheter och påhitt. Jag vet till 110% att han är den jag vill vara med resten av livet. Bara när jag sitter här och ska försöka skriva om varför det är så blir jag så där fånigt glad över att han är min, bara min.. Suget i magen finns där fortfarande och när jag tänker på hans fina ögon och alla fräknar så kan jag inte sluta le.. Känner mig nu som om jag vore 14 och skrev om min första kärlek i dagboken ha ha.. =)

 

 

Han fyller snart år med.. Funderar lite på roliga presenter. Han har redan fått sin ”stora” present. Mamma, pappa och jag la i hop till en ny cykel till honom då ”gnissel och pang” som vår förra cykel hette inte ville mer. Men blir nog en liten present till på hans födelsedag bara för att + glasstårta..

 

Nehäpp, istället för att sitta här och svamla ska jag nog ta tag i lite städning innan sängen så vi slipper detta i morgon.

 

 

 


Solsken, utflykt och fixad bil

Publicerat: 2011-04-09 | 20:33:55 i Ord, ord och mer ord.. 

Varit en härlig dag med mycket sol! Vi började dagen med frukost på balkongen, det var längesen man kunde det nu. Så härligt! =)

 

Sen åkte vi mot Kastlösa och fick bilen fixad, så nu dånar han inte fram längre. Jag körde sönder avgasröret förra veckan så det var riktigt gutt att få den fixad så man slapp oljudet.

 

Himlen var jätte blå, solen sken och då kunde man inte låta bli att köra upp på Alvaret och mysa på en filt.. Jag älskar verkligen min ö..

 


Enligt LCHF

Publicerat: 2011-04-07 | 20:17:04 i Ord, ord och mer ord..
Så är ägg en av det nyttigaste sakerna man kan äta.. Rasmus säger dock att jag missförstått lite.. Jag förstår inte vad han menar ;)

Snart hela 4 år tillsammans.. <3

Publicerat: 2011-04-06 | 15:21:17 i Ord, ord och mer ord..
Den 4 maj 2007 hämtade jag Rasmus på tågstationen i Kalmar.. Det var första gången vi sågs och vi har typ inte varit i från varandra sen dess =)

<3

Publicerat: 2011-04-06 | 11:33:43 i

Snart dags att ta kontakt med doktorn igen. Snart har de två månaderna som vi skulle ”försöka själva” på gått. 6 dagar kvar tills mensen ska dyka upp. Känns en aning jobbigt. Eller ganska så mycket jobbigt. Hade hoppats på att slippa gå tillbaka.

 

Men något positivt i det hela är att just denna månaden fick vi faktiskt för första gången positivt utslag på Äl-stickorna! Det har inte hänt någon gång på de 4-5 gångerna vi använt stickorna och då har vi testat med både jätte dyra clearblue stickor till de billigaste för 4kr styck. Kanske har ägglossningen varit konstig innan men börjar nu fixa till sig? Hos doktorn med deras tester sa de att allt var fint, månaden efter började vi inte testa förens dag 15.. För att vi helt enkelt glömde. Och det var nog för sent för att få utslag. Denna månaden fick vi två små streck dag 13.. Det var en liten seger! =) Att se att ”oj det funkar!”.

 

Och att stickorna funkar gör nästa steg mycket enklare. För att gå till kliniken varje dag och leta efter ägglossningen känner jag inte det minsta för. Så att kunna se själv och ringa för en tid låter mycket bättre. Kommer ju annars bli stammis där.. Trevliga är dom men inte så jag vill bosätta mig där ;)

 

Men om nästa steg i behandlingen inte funkar kommer vi ta en semester från barnverkstaden. Tror det behövs.. Så vi kan slappna av och tänka på annat lite.


Humör.. VARNING..

Publicerat: 2011-04-05 | 11:53:57 i Ord, ord och mer ord..

Mitt humör de senaste dagarna har varit milt sagt intressant.. I går blev jag riktigt förbannad över en liten småsak. Det tände direkt utan förvarning.. Städade akvariet och när jag efter någon timme av släppande av vatten och försök till att bli av med alger sätter mig i soffan för att jag var klar, så ser jag att sladdarna hänger fel bakom akvariet så man ser dem från soffan. Normalt hade jag väl bara gått fram och fixat det. NU däremot så blir jag fly förbannad.. Inte irriterad. Nej nej, Kasta saker omkring sig arg.. Det bara bubblar upp och jag skriker åt sladdarna och gör saker bara svårare för mig själv. Inget funkar, får inte på ljusramperna igen och ja, det gör ju inte saken bättre.. Rasmus stirrar på mig som om jag blivit galen.. Men nej, inte galen. Bara fly förbannad över en fånig små sak..

 

Men efter att ha fått skrika och vara arg en stund så hjälper han mig och det var ju enkelt inga problem alls när han som är lugn gör det. Sen säger han de där orden som han kanske inte skulle sagt.. ”PMS?” Explosion igen.. Kan säga att det kändes dock så skönt att bli av med all ilska som fanns i kroppen och min pojkvän är världens underbaraste och tålmodigaste så han fixade att inte skratta åt mig, det hade nog inte funkat i detta läge.. Det hade nog varit förknippat med livsfara..

 

Efter detta drama var klockan redan 8 på kvällen men jag var vansinnigt rastlös.. Så vi bestämde oss för att åka och handla mat. Storhandla en måndag kväll klockan 8.. Ja, det bevisar väl också att vi inte är helt 100% normala ;)

 

Blir galen på dessa intressanta humör svängningar dock.. För precis innan vi skulle gå och lägga oss i går kväll så ställer jag datorn på bordet och skjuter in den för att den står så nära kanten ja, då ser inte jag glaset som står bakom... Detta resulterar självklart i att jag häller ett glas vatten över min bärbara dator.. Ilska? Nej, inte alls.. Skrattar så jag kiknar.. Mental breakdown? Kanske..


Varmt och soligt på ön idag!

Publicerat: 2011-04-04 | 19:09:42 i Djuren <3

RSS 2.0