Vad är detta för krukväxt?

Publicerat: 2011-07-27 | 17:36:14 i Ord, ord och mer ord..
Såg i dag när jag vattnade mina blomster att denna gröna lilla växt fått en blomma =) Har haft denna växt i över ett år och den har aldrig blommat innan..

Jag har ingen aning om vad det är för något? Någon som vet?

Kan inte få den ur huvudet..

Publicerat: 2011-07-25 | 13:40:08 i Ord, ord och mer ord..
Vaknade med låten i huvudet och har sjungit på den hela dagen.. Falskt, högt och med påhittad text där jag inte minns ;)

Norge

Publicerat: 2011-07-25 | 11:11:11 i Ord, ord och mer ord..

Har haft väldigt svårt att ta in och förstå att det som skett i Norge verkligen hänt.Jag tänker på alla dessa familjer som förlorat någon och kan verkligen inte förstå hur en människa kan göra något sånt här mot någon annan. Helt obegripligt..

Vi här hemma tänker på er i Norge.. Och vi deltar i den tysta minut som kommer hållas klockan 12.
Dop, god mat och massa danska..

Publicerat: 2011-07-24 | 16:32:28 i Ord, ord och mer ord..

Älskade..

Publicerat: 2011-07-23 | 00:24:54 i Djuren <3
Vad skulle jag göra utan mina lurvbollar..


Nemo.. <3Melvin


RuuSigge


Utan er hade jag nog bara "crash and burned"

Förkyld och gnällig...

Publicerat: 2011-07-22 | 17:13:30 i Ord, ord och mer ord..

Näsan är täppt och halsen kliar och gör ont. Hade lite feber igår men den försvann fort vilket är skönt men är ändå så där feber-trött idag. Ischa..

 

Har pysslat med att göra en ny header, skickat in bilder till framkallning och tvättat massa tvätt idag. Ska försöka ta ett ryck till och städa i ordning lite med. Kanske packa ner något mer i de fina banankartongerna som pryder hela min hall. =) Läääängtar som en tok till september! Vill flytta nu med en gång.

 

Jobbar på med min filt med.. Allt som allt har jag virkat upp 6 garnnystan. Får se hur stor den blir eller om jag ska beställa mer. Skönt att ha sin garnleverantör så nära ;) www.mimmisgarn.se

 

 


Längtar..

Publicerat: 2011-07-19 | 21:40:01 i Ord, ord och mer ord..
Längtar som en tok till september då vi flyttar till huset!!

Bröllopet

Publicerat: 2011-07-19 | 00:55:46 i Bröllop

Klockan halv 2 satt jag och koncentrerade mig på att andas i Elisabeths soffa.. Rasmus nötte en fin ring i golvet där han gick runt, runt och suckade.. Nervösa? Ehmm.. Stort yes på den frågan! Bröllopet började vid 14.00 och vi ville inte att gästerna skulle se oss innan vi tågade in så vi gömde oss i älskade Elisabeths vardagsrum.

 

Jag tror att jag sa flera, flera gånger att nej, nu går jag hem.. ;) Att det ska vara så nervöst! Men att vara den som står i centrum är inte det vi är vana vid så ja, det var riktigt läskigt.

 

Men det gick bra.. Mina tärnor läste och sjöng. Jag blev så rörd av min älskade systers låtval (som jag inte hade en aning om innan) så jag började gråta och det förstörde lite för henne.. Men även om hon grät var det helt underbart och den låten kommer betyda så otroligt mycket mer för mig nu!

 

 

 

 

 

Vi bjöd på buffé, somrig buffé. Kallt så det skulle vara så enkelt som möjligt.

 

Det känns fortfarande lite overkligt att vi faktiskt är gifta.. Och om jag kommer komma ihåg att jag bytt efternamn nästa gång jag ska skriva under något det är tveksamt ;)

 

Det blev kaffe och tårta såklart och present öppning. Vi fick mycket fint och är jätte nöjda med hela dagen!

 

Är så glad över att vi fick vara i just den lokalen vi var i.. Det blev så fantastiskt fint!

 

Är också så glad över att jag har världens underbaraste familj som ställt upp massor för oss och mina älskade tjejer som hjälp mig så mycket med allt! Älskar er alla så mycket!!

 

 

 

Tårta ska ätas med fingrarna ;) ha ha..

 

 

 

 

 

 

Yepp, han klev mig på fötterna minst 3 gånger.. Dock till hans försvar var det dom gångerna jag försökte leda han stampade på mig ;)

 

 

Emmi Li och söta Agnes

 

 

 

 

 

Är som sagt jätte nöjd med dagen =) Tack alla som gjorde den magisk! Och jätte massa tack för alla fina bilder Vargen Johansson!

 

Nu ska Fru Andreasen krypa ner i sin säng.. Klockan är alldeles för mycket för att sitta här och kolla på fina bröllopsbilder. =)  <3

 


Lite bilder <3

Publicerat: 2011-07-17 | 23:02:43 i Bröllop
Fotografierna är tagna av Vargen Johansson och Elisabeth Andersson.
Mer om bröllopet kommer i ett annat inlägg =)

Tack för en underbar helg tejer!

I morgon..

Publicerat: 2011-07-15 | 22:31:37 i Bröllop
I morgon smäller det.. I morgon gifter vi oss.


I dag har vi förberett lokalen, plockat blommor, fixat mat osv.. Nu känns det så på riktigt. Nervös, spänd och förväntansfull. I morgon vid denna tiden är vi Herr och Fru Andreasen, KÄNNS HELT OVERKLIGT.

 

Hur ska man kunna sova i natt. Oroar sig för allt och är jätte spänd. Kommer maten räcka? Kommer folk ha kul? Kommer vi totalt göra bort oss under ceremonin? Tänka positivt var det.. Bara jag tar mig ur detta gift är jag nöjd! =) Vill ha min Rasmus för alltid och alltid.

 

Ska bli riktigt spännande och se alla uppklädda och fina med.

 

 

 


Skaffat mig en stand-in ;)

Publicerat: 2011-07-13 | 15:02:14 i Djuren <3
Ignorera de fula bilderna på mig, kolla istället på fina Ruu =)Ruu kommer bli en vacker brud på lördag =)Tolvslags magi

Publicerat: 2011-07-12 | 00:23:18 i Ord, ord och mer ord..

Precis hemkommen efter ett midnatts dopp i havet. Helt underbart.. Här hemma i lägenheten är det runt 150 grader varmt så det behövdes verkligen.

 

Att simma där i mörkret med bara gatlamporna som lyste upp var helt magiskt.. Och att göra det tillsammans med Rasmus var ännu bättre. Att huttrande klänga sig fast runt honom så han får simma mig i land var något jag verkligen behövde efter denna dag. Att bara vara där tillsammans och inte tänka på så mycket annat. Lite tolvslags magi och romantik.


Freaking out a bit..

Publicerat: 2011-07-11 | 14:51:06 i Bröllop

5 dagar kvar..

 

Herre gud..

 

Det var nog det hela..


Update Ewan <3

Publicerat: 2011-07-10 | 14:33:53 i Djuren <3

Det går framåt med lilla Ewan <3

 

Han är så glad att han är hemma, djursjukhuset var inget roligt ställe alls! Han går långa sträckor i huset på sina ben dock en aning vingligt ibland men oj vilka framsteg! Trodde vi skulle förlora honom där ett tag då han bara låg och inte ens kunde vända sig själv.. =(

 

Nu däremot är han fast besluten att fly ut i trädgården och tar alla chanser han kan.. Hoppar upp i fönster, smyger vid dörrarna och försöker ta sig ut i kattluckan som mamma ställt för =) Så ja, det är massa livsglädje och jävla-anama i denna kisse! Jag hoppas han blir helt återställd eller i allafall så pass bra att han kan klättra omkring i trädgården igen.

 

Lite bilder på älskling:

 

 

 


Möhippan

Publicerat: 2011-07-10 | 14:23:23 i Bröllop

Kidnappning den 9/7 2011 =)

 

Min möhippa var mysig. Picknick i parken vid ank-bebisarna, bubbligt vin, jordgubbar och fina överraskningar.

 

 

 

 

 

 

Sen gick vi vidare och bowlade på Harrys. Alla kloten var trasiga ;) De gick bara i rännan..

Ha ha, nej, fick faktiskt in EN strike.

 

 

 

 

Efter det så åt och drack vi gott på pipes of Scottland och pratade en massa, till efterätt blev det en glass på Ben & Jerrys.

 

 

 

Tack för en mysig och kul kväll!! <3


RSS 2.0