Första advent i går <3

Publicerat: 2011-11-28 | 18:02:54 i Ord, ord och mer ord..
Nu går det fort, snart redan December! Hoppas sååå att snön kan tänka sig att dyka upp snart med. Solsken, gnistrande snö och kyla längtar jag efter. Man blir så trött av detta regniga, leriga och mörka väder...


Pepparkakor och lördagsmys hemma hos mor och far

Publicerat: 2011-11-27 | 15:24:41 i Ord, ord och mer ord..
¨

Känna sig besegrad..

Publicerat: 2011-11-15 | 18:47:16 i Djuren <3

Detta är en bild på mina katter på en fin rad famför kameran.. Ser ni väl!

Projekt familjebild på katterna..

Publicerat: 2011-11-15 | 17:44:06 i Djuren <3

Har alltid velat ha en bild på alla katterna tillsammans. Rasmus säger att det aldrig kommer funka om jag inte använder ett bildredigerings program, klippa och klistra tekniken. Sen att min kamera är super tråkig och tar bilden 1 minut efter man tryckt på knappen och alla katterna flytt åt olika håll hjälper inte till.

 

Men tänkte ge mig på att försöka få en fin julbild med katterna =) Så önska mig lycka till!

 

Har laddat upp med kattgodis, glitter och favorit leksaken..

 

Redo för kat(t)astrof


Fortsätter julmyset här hemma ;)

Publicerat: 2011-11-14 | 23:21:04 i Ord, ord och mer ord..

 

 

Tittat på mupparnas julsaga, älskar alla versioner av Dickens Julsaga, och nu ser jag på Mysteriet på Greveholm. Det jag saknar är dock glögg och mammas pepparkakor. Åh, vill baka pepparkakor och äta deg! Tror aldrig jag kommer bli vuxen när det gäller julen..

 

 

I morgon ska jag roa mig med att bära in ved till pannrummet och om vädret är fint gå en långrunda. Hade velat baka lite med men har inget hemma alls så det får nog vänta tills nästa vecka. Ska storhandla på fredag eller lördag så får sätta mig ner och se vad som kan behövas till lite julinspirerat bak.

 

Ett tips! Dessa julkort + andra fina, även handgjorda finns att köpa här: http://ronnebyshittekatter.se/2011/11/14/3558/

Alla pengar går till att hjälpa hemlösa katter! Min älskade Sigge kommer från Ronneby och han hade inte levt idag om det inte varit för dessa människor som jobbar så hårt för att katterna ska ha det bra.


Julkänslorna..

Publicerat: 2011-11-14 | 15:50:36 i Ord, ord och mer ord..
Lite att fuska är det nog när det är 2 veckor kvar till advent.. Men härligt och mysigt! <3

Det bästa som finns..

Publicerat: 2011-11-03 | 23:21:25 i Djuren <3
En lurvig kattmage <3
Det är kärlek det...Julkänslor, höstmörker och saknad..

Publicerat: 2011-11-03 | 13:51:53 i Ord, ord och mer ord..

Har inte mått så bra och gör väl inte det fortfarande om jag ska vara ärlig. Känner mig lite som en sjunkande sten ibland. Sen hjälper inte mörkret till överhuvudtaget. Kolsvart klockan 5 är inte riktigt okej tycker jag.. Sen att så mycket annat runt om inte vill sluta vara jävligt jobbigt gör inte saken bättre. Orken finns inte riktigt. Men julen och tanken på snö piggar upp och jag tänkte koncentrera mig på detta för att inte sjunka till botten på havet.

 

Älskar julen och allt runt där! Alla ljus, handla perfekta julklappar (behöver inte vara dyra alls, bara tanken finns där), GLITTER, tomtar, bak, pyssel, GLÖGG, mammas vita kroppkakor, tvinga katterna sitta i en fin rad och ta julbilder (har inte lyckats än efter 4 års försök), julmusiken och att kladda med knäck som aldrig brukar stelna.. Åhh vad jag längtar.

 

Men har börjat planera julen och julkänslorna knackade på och typ två sekunder senare exploderade i ett nu fasen skiter jag i vad alla säger och börjar julpynta! ;) Lugn Ingen julgran och tomtar.. Än.. Storstädat, hängt upp ett par juliga gardiner och satt upp en och annan ljusstake i fönstren. Älskar det och får sån energi, sen att Rasmus säger att gör du så när jag frågar om det är för tidigt eller om det är okej att jag börjar... Ja då finns det inget som stoppar mig ju! =) Ha ha.

 

Men mitt i allt detta kan jag endå stanna upp och känna sån förbaskad saknad och sorg. När jag står där och putsar mitt fönster och sjunger med i en julsång som är så uttjatad att jag kan vart enda ord i den så kommer tankarna att denna julen var ju planen att fira med ”Torkel” (namnet vi bestämde vi skulle ha som arbetsnamn till kommande bebis).. Jag såg fram i mot pappa som tomte och ett gallskrik för att tomtemasken är läskig.. Någon som sitter i allt julklappspapper och sliter sönder det i glädjetjut.

 

2 år sen vi satt där innan jul och planerade för första julen med barn. Rasmus och jag. Nu försöker jag istället bara tänka på annat som ni kanske förstår inte funkar alls. Kunde inte för mitt liv föreställa mig att det skulle vara så här jobbigt. Jag skulle ju gifta mig och ha 3 barn så var det ju bestämt. Men nu är jag glad om vi bara kan få gåvan att få ha ett, vilket känns helt hopplöst och långt borta.. Men jag ska inte skriva som om vi aldrig kommer få bli föräldrar. Positivt tänkande och lite jävla anamma var det jag skulle försöka med ju. Precis just nu ska jag bara tänka på julen och vintern. När våren kommer blir det att ta tag i drömmen igen. Har många saker kvar att testa och om ett år sätter vi igång och försöker få adoptera om inget händer.

 

Ska fortsätta pyssla här hemma och göra det mysigt. Synd man inte har julmust eller glögg ;)

 

Ska även ta tag i ett projekt som kommer bli jätte roligt att göra. Emmili som gav mig ideen och mer material än vad jag får varje dag kan man inte önska. Så ska faktiskt sätta mig ner och skriva ner allt.

 

Alla som får allergiska reaktioner av julen får väl blunda eller låtsas som det är sommar eller något.

 

MEN det är bara: 50 dagar och 10 timmar kvar till den 24 december ;)


RSS 2.0