Öländska Kroppkakor

Publicerat: 2011-10-26 | 12:44:57 i Ord, ord och mer ord..

Kan inte släppa drömmen från i natt..

Publicerat: 2011-10-21 | 13:03:30 i Ord, ord och mer ord..

Hade världens skummaste dröm i natt..

Drömde att min syster och bästa vän kidnappade mig på min födelsedag och tog med mig i bilen till ett stort ställe med massa människor. Tänk Idol audition stor sal med folk som sitter och väntar.

Jag undrade varför jag skulle sitta där men de bara skrattade och sa att det var en födelsedags suprise. Så jag satt där. I flera timmar! Sen ropades mitt namn upp och de sa att jag skulle gå in till juryn. Jag hade sån ångest och kände panik.. Jätte verklig panik. Tror jag nästan grät där jag låg och sov. Jag VILLE INTE in där.

När jag kom in i rummet var det inte Idol juryn.. Nepp, andra snubbar som satt på fällstolar såna som film-folk har backstage. Tydligen var detta en audition för en film. De säger åt mig att: AGERA! Sen slår de med en såndär svart film grej ni vet..

Jag står där mitt på golvet och tittar på dem. Känns som jag nästan inte kan andas. Panik, ångest och kroppen skakar. Jag orkar inte hålla i mot och gråter hejdlöst. Kryper i hop i hörnan av rummet med händerna runt knäna och bara gråter, gungar fram och tillbaka och säger ta mig här i från.. Känner mig som världens värdelösaste människa.

Då klappar de i händerna och säger, Bra, bra! Sen skickas jag ut i rummet igen för att vänta. Jag har slutat gråta men skakar och är äckligt nervös. Känns som jag ska svimma av syrebrist.

Efter en stund kallas jag in och där juryn fanns står Alexander Skarsgård. Jag tar honom i hand och hälsar artigt och chockat. Han säger att de vill ha mig i filmen han ska spela in. Det är en mordhistoria och de vill att jag ska spela hans misshandlade flickvän. Mycket ångest-scener, mycket tårar och panik i den rollen. De tyckte mitt agerande var så riktigt och hade aldrig sett någon spela så bra.

KANSKE FÖR JAG INTE SPELADE?! ville jag skrika men stod bara där och såg dum ut.

Han förklarar min roll och säger att det ända som är kvar nu är att se om vi hade personkemi. Då de tydligen skulle bli intima scener mellan oss. Så där står Mr Skarsgård och ber mig kyssa honom.

Jag gör detta och får rollen.

Jag kommer hem och får samma dag ( inte så troligt men vi drömmer ju här) i brevlådan anställningsbeviset med lönen utskriven jag skulle få.

De summorna! Herre gud..

Sen vaknar jag, ganska skakis. Obehaglig, weird och med ett intressant slut, hjärnan kan tydligen få till det när den vill. Har tänkt på drömmen hela dagen.

 


Att ta in hösten

Publicerat: 2011-10-15 | 20:19:51 i Djuren <3

Kaninerna <3

Publicerat: 2011-10-15 | 20:03:29 i Djuren <3
Tyfus
Och Rabies


”Enormus totalus kaninus” har nu fått flytta in i hönshuset för vintern. Massa utrymme för två nyfikna vita skönheter. =) Får ta halm från bonden ett par meter bort, så har fyllt stengolvet så det ska bli varmare och mysigare att gå på nu när de börjar bli kallt. Tror det blir en perfekt bostad.. Sen får jag lista ut en bättre beteshage sen till våren/sommaren.

 

Ville du något eller? Undrar varför jag blixtrar en massa på dem ;)

 

 

 


Underbara vackra ö..

Publicerat: 2011-10-13 | 19:12:11 i Ord, ord och mer ord..

Mannen min har varit hemma hela dagen i dag, tog ut en ledig dag vilket jag tyckte var jätte skönt. Har så mycket att tänka på och mår inge vidare så en hel dag med älskling och bara göra mysiga, roliga saker har varit underbart.

 

Vi vandrade länge på Alvaret, vackraste platsen på jorden! Strumporna var dyngsura när vi kom hem..

 

Varit så skönt väder hela dagen så vi har mest varit ute. Pysslat med kaninerna. De har fått flytta in i gamla hönshuset. Massa plats att skutta omkring på. Blir mycket lättare att städa med så jag är super nöjd och de verkar kaninerna också vara.


Orken är snart lika bortblåst som löven på träden..

Publicerat: 2011-10-12 | 16:20:47 i Ord, ord och mer ord..

 

Väldigt mycket som snurrar i ljusets hastighet inne i huvudet och jag kan inte riktigt reda ut allt detta. Mycket oro, ångest och framtiden känns jobbig för tillfället.

 

Att försöka ta reda på vad du vill med livet är verkligen inte lätt.. Särskilt när en väldigt stor bit av de du vill inte verkar funka alls.

 

Att oroa sig så mycket att man knappt kan andas är inget jag rekommenderar någon. Sluta då? Ja, hade jag vetat hur så hade jag tagit patent på metoden och blivit super rik..


Rabies och Tyfus <3

Publicerat: 2011-10-08 | 14:34:56 i Djuren <3

Coolt? *host*

Publicerat: 2011-10-04 | 18:02:40 i Ord, ord och mer ord..
Alla sätt är bra utom de dåliga! Eller nåt...

Jag är inte rädd för kryp.. Upprepa 100 gånger.

Publicerat: 2011-10-03 | 14:22:58 i Ord, ord och mer ord..

Öppnade fönstret för att sätta upp termometern så jag kan se hur varmt/kallt det är både inne och ute. Den har bara legat på bänken nu sen vi flyttade har liksom inte fått tummen ur och sätta den på plats än.

 

Men att öppna fönstret = BIG misstake.

 

Det regnade ner ”skomakare” över mig!!

 

*host* Tur man är modig och tuff.. Skrek inte alls och sprang för livet samtidigt som jag försökte få ur alla dessa små kryp ur håret och på kläderna. *host*

 

Nu i alla fall är alla de där krypen som anföll mig i dammsugaren. Oroa er inte! Jag har en dammsugare utan påse så jag hällde ut krypen i komposten sen ;) De kravlade snällt iväg..

 

De är ju ganska fina på avstånd..


Intervju

Publicerat: 2011-10-03 | 11:34:17 i Ord, ord och mer ord..

Har ju helt glömt att berätta att jag blev intervjuad av MajaBloggande.ifokus Kolla in här om ni vill läsa: Medlemsbloggare

 

 


Måndag igen, helgen gick väldigt fort..

Publicerat: 2011-10-03 | 11:27:50 i Ord, ord och mer ord..

 

 

Fredagen spenderade vi morgonen på att putsa fönster och kolla över lägenheten och kvällen var jag hos mor och far. Det har varit skördefest här nere + konstnatt så vi gick en runda på ”stora” byn och sen blev det mys framför tv:n och åt lite räkor och annat gott.

 

Lördagen städades hela huset, dammsög, torkade golv, hängde upp gardiner och fixade de fint och fräscht här hemma. På kvällen kom Erik en runda och spelade massa PS3 med Rasmus. Vi syndade på lite lösgodis och bara tog det lugnt.

 

Söndagen var vi hos min morbror med familj. Alla bilderna i inlägget innan är från dagen i går. =) Emmi Li och jag lekte med Agnes och Johannes medan männen fick skruva bil.. Vilket tog en bra stund. Men vi hade massor att göra så det gick ingen nöd på oss.. Tvättade bilar, spelade spel, hoppade över rep, körde traktor, sprang omkring, gungade och fick massa kramar.

 

God mat och fika blev vi också bjudna på, en kanon bra söndag helt enkelt! Nu hoppas jag bilen går igenom besiktningen. Blir nog nästa veckas projekt att ta sig till bilprovningen. Tänkte boka en tid för att slippa stå och vänta men det fanns inte en enda tid varken i Kalmar eller Borgholm förens den 20 oktober och då har jag körförbud.. Så blir att köra in utan tid och snällt vänta. Klockan 7 på morgonen kanske ingen annan vill ombesiktiga? Men hur fasen jag ska få med Rasmus så tidigt är en annan femma..

 

I dag är det som sagt måndag igen.. Rasmus jobbar och jag sitter här och funderar på om jag ska städa eller diska. Det är typ det enda som fyller mina dagar. Håller på att bli tokig, galen, explodera och bli totalt bonkers. Denna lyxhemmafrun behöver ett jobb eller i allafall en hobby. Något som inte innefattar disk, dammsugare, matlagning och kattlådor. Men vad?

 

 


Min dag i bilder <3

Publicerat: 2011-10-02 | 20:08:48 i Ord, ord och mer ord..

Bellatrix Black

Publicerat: 2011-10-01 | 20:11:15 i Djuren <3

Lägenheten borta, veden i förrådet och annat kul..

Publicerat: 2011-10-01 | 20:04:21 i Ord, ord och mer ord..

Har roat mig med att måla om ett rum till i lägenheten nu ett par dagar men igår ÄNTLIGEN lämnade vi in nycklarna och det känns riktigt skönt! Vill aldrig tillbaka till lägenhet. Kan säga att jag är ganska mör i kroppen.. Måla, bära ved och måla igen.. Spännande par dagar och det är tydligen inga muskler jag brukar använda för har träningsvärk i armarna. Tur man har bästa familjen ever som hjälpt mig med det mesta! Massa kärlek till er!!

 

Känns som tempot varit riktigt högt nu ett par dagar, började hårt i dag med och städade hela huset och torkade golv och hängde upp gardiner osv. Skönt när det är ny städat och fräscht =) I allafall de två sekunderna de får vara just det. Tar inte många sekunder innan katthåret virvlar förbi på golvet igen.

 

 

Mer av denna varan kommer nästa vecka! Så nu kan det bli snö när det vill ;)I morgon blir det en resa över bron och hälsa på min morbror och familj. Han har lovat hjälpa oss fixa bilen. Kanon och helt underbart då jag inte har det minsta råd att ställa bilen på verkstaden. Så hoppas att han och mannen min kan få bort 2:orna så volvon går igenom besiktningen. Medans männen roar sig med att skruva lite på bilen ska jag leka järnet med Johannes och Agnes hade jag tänkt =) Hoppas på fint väder så man kan vara ute och jaga lite barn ;)

 

Nu ska jag slå mig ner i soffan och titta på när Rasmus och Erik spelar tv-spel. Det är ganska spännande att både lyssna och titta på dem faktiskt, ha ha.. Det låter ganska kul då de inte går som de vill.

 

Men nu slöa! Inte göra något alls!! Yes box..

 

Melvin kan det här med att ta det lugnt..


RSS 2.0