Det där med nyttigt och motion, ni vet..

Publicerat: 2012-04-09 | 17:21:14 iSkulle egentligen börjat idag och äta lite nyttigare efter allt påskgodis nu i helgen men ja, ehmm.. Var riktigt uttråkad så rotade i skåpen och beslutade mig för att baka. Jag bakar aldrig! Köket är inte riktigt min favorit plats.. Men idag fanns lusten och det var faktiskt kul =). Blev Cupcakes, aldrig gjort detta innan men de blev faktiskt väldigt fina och goda. Nöjd.

 

Men om man kollar nyttighets-faktorn på denna dagen så har det väl inte gott så bra. Skulle även börjat jogga idag.. Kan man skylla på att det fortfarande är helg?

 

Imorgon börjar vi.. eller?Födelsedag och promenad i solen

Publicerat: 2012-04-08 | 15:28:12 i Ord, ord och mer ord..


I fredags fyllde Sofie år så vi åkte över bron och in i Smålandet för att fira henne. Bjöds på cheesecake och massa goda kakor. Hade bara mobilkameran så blev inga bilder inne tyvärr, ingen blixt på kameran och bilderna blir så mörka och dåliga då.

 

Men tog lite kort på promenaden vi tog i vårsolen. =) Och de blev ganska bra fast de blev tagna med mobilen.

Agnes och Vincent har mycket spring i benen! <3Isbitar till fötter

Publicerat: 2012-04-05 | 11:08:37 i Ord, ord och mer ord..

Jag vill att det ska vara varmt nu, VÅR! Temperaturen håller väl inte med mig tydligen. Vaknade i morse med 13 grader ”varmt” inne. Mitt eget fel som hopplöst och desperat vill ha vår och sommar så jag tänkte att ja, men solen skiner idag så jag behöver inte elda.. Resultatet blir alltså raggsockar och stickad kofta nästa dag tills värmen kommit igång i pannan. Brrr..

 

Sommarklänning och frukost på trappen längtar jag så efter nu. Vet att det är tidigt och att det är så här det ska vara i april.. Men längta lite har ”nog” ingen dött av..


 


The Lucky one..

Publicerat: 2012-04-04 | 15:16:21 i Ord, ord och mer ord..


"Den som inte längtar efter att bli lyckligare är lycklig.."

Solkatten <3

Publicerat: 2012-04-04 | 10:31:39 i Djuren <3Nemo <3 Finaste

Hurt-Bulle gener

Publicerat: 2012-04-03 | 21:42:55 i

Jag har skorna..

 

Japp, joggingskorna är köpta sen en månad tillbaka.

 

Planen har och är väl att orka jogga 5km. Detta var planen förra och ja, förr förra sommaren oxå.. Ja, det gick ju inte som planerat kanske. Men jag tränade hör och häpna bort 9kg på mitt första försök då. Jag har inte heller gått upp dom igen.

 

Nu är det egentligen inte vikten som är mitt mål. Jag vill må bättre och orka mer. Man ska inte bli andfådd av att gå ner i källaren och upp igen..

 

Men att ta sig ur soffan är tydligen mycket svårt. Skorna är kanske jobbiga att knyta på? Gå vet jag ju hur man gör ju? Och jogga hade jag väl inte tänkt att slänga mig in i.. Power walks (eller typ lunka fram) och sen bygga upp med jogging sen. Så vad är det som stoppar mig då? Lathet? Dåligt självförtroende? Osäkerhet...

 

Vad ska jag ha som mål då?

 

Klara att ta mig upp för backen vid kyrkan utan att dö? För det känns även som jag ska ramla ihop när jag går den biten.. Konditionen är lika med noll här. Eller ska jag ta samma som förut, mina 5 km? Känns ungefär lika troligt att orka springa 5km som att jag skulle kunna hoppa jämfota till månen..

 

Men om vi säger att första målet är att få in minst två tränings tillfällen i vecka nu första månaden. Sen får vi se vad vi ska satsa på sen. Kanske känns inte de där 5 kilometerna så långt borta när jag väl kommer i gång?*Tvivlar*

 

Har nog svamlat färdigt nu.. I morgon blir det att sparka i gång hurt-bulle generna! För jag har faktiskt ett par sådana. Pappa min som snart är 50 skulle lätt varva mig på motions spåret och när jag lagt mig ner för att dö efter mitt halva varv lär han ha sprungit klart sina 5km.

 

Bra mat och mindre socker får det bli efter påsk. För jag kommer inte kunna låta bli påskgodis, så är det bara.


Motivation.. <3

Publicerat: 2012-04-03 | 14:54:01 i Ord, ord och mer ord..

Lindex 199kr

Ellos 399kr


Undra om motivationen till att träna kan kickas igång av dessa underbara klänningar.. Jag menar, dessa kan ju få flytta hem till mig när jag nått mitt första mål. 

Nu ska jag bara försöka komma på ett bra första mål..

RSS 2.0