15 Februari

Publicerat: 2012-02-15 | 19:47:47 i Ord, ord och mer ord..

Den 15 februari 2008 var jag och Rasmus i Kalmar och tittade runt lite i affärer. Minns inte riktigt men tror vi firade alla hjärtans dag med en middag dagen efter på favorit restaurangen.

 

Vi gick i allafall omkring och kollade i olika affärer och när vi kom förbi en guldsmed så såg jag massa fina ”alla <3:s erbjudande” på förlovnings ringar. Jag stannade vid fönstret och tittade på dessa.. Tittade upp på Rasmus sen på ringarna och upp på honom igen. Tror han förstod ”hinten”.

 

Vi gick in och bara köpte de där ringarna jag fastnat för i fönstret. Inte det minsta igenom tänkt eller romantiskt planerat. Ett impulsköp. Men jag tror det funkade det med ;)

 Tiden går riktigt fort.. 4 år sen vi förlovade oss. I maj är det 5 år sen vi träffades på riktigt första gången. Dock hade vi ju redan pratat med varandra ett par månader över Internet innan vi sågs. Och i morgon, ja då har vi faktiskt varit gifta i ett halvår! <3

 

 

 


Bestämt mig!

Publicerat: 2012-02-06 | 20:13:31 i Ord, ord och mer ord..

 

 

Det blir högskola! Så fort det är dags att anmäla sig ska den här bruden göra det. Arbetsförmedlingen har ändå inget vettigt att säga och när jag hittade kurser som faktiskt tilltalade mig och jag funderat på att läsa innan men inte riktigt vågat, så nu fasen ska jag.

 

Är glad över att äntligen beslutat mig för något rörande framtiden.

 

Den där jävla framtids-paniken!

 

Den dyker upp då och då. Den där paniken över att jag håller på att bli gammal och inte gjort allt jag vill (eller borde göra).. Ångest och panik. Lite freaking out och så vidare.

 

Sen brukar jag ge mig själv en ”mental-smäll-på-käften”, för herre gud, Emma du är 26.. Snart pensionär eller? Och vad är det du drömmer om? Inte omöjliga saker. Inga Hollywood drömmar eller tankar på att bli miljonär (även om det senare hade uppskattats..) Och varför ska jag bry mig om vad andra tycker? Även om det är svårt att låta bli ibland. Det viktigaste är väl att jag och Rasmus vet vad vi vill och trivs med det..

 

En reboot av hjärnan hade varit skönt i bland så man kan fylla den med positiva tankar från början och inte slåss med alla dessa negativa demoner som bor där inne och förstör för mig.

 

Nej, det finns massa tid att lista ut alla bitarna. Jag vet ju vad jag vill! Jag ska bara lyckas ta mig dit med och det är väl känslan av att sitta fast i mitten som är så jobbig. Inte veta i vilken ände jag ska börja någonstans.

 

Jag hoppas år 2012 kan bli året då jag verkligen kan försöka släppa alla dessa tankar på vad jag borde göra och faktiskt göra det jag vill istället.. Våga hoppa och våga vinna.

 

 


Meningslöst pladder..

Publicerat: 2012-02-02 | 20:48:39 i Ord, ord och mer ord..

Ligger i min soffa med datorn på magen och en tjock katt på fötterna. Inte det bästa sättet att skriva på kanske men det funkar.

 

Snöat en massa i dag, fått ganska mycket snö och mer kommer! Det har inte slutat än. Tycker det är härligt med vinter bara man slipper köra bil när det är som värst..

 

Bilden är tagen runt 4-tiden i dag.


Är så vansinnigt rastlös.. Rasmus jobbar kväll så jag är ensam. Har ingen aning om vad jag ska hitta på och att ligga här i min soffa och tänka är inget kul alternativ. Alldeles för mycket som snurrar där uppe i huvudet för att det skulle gå bra. Men allt löser sig väl så småningom.

 

I morgon ska vi ge oss ut och handla. Ekar tomt i kylskåpet. Ska även till Rasmus glädje hämta ut paket på posten. Han kommer vara en lycklig man denna helgen, ha ha.. (dator-delar).

 

 

Får väl försöka rycka upp mig nu och hitta på något att göra.. Disken behöver ju diskas det är ju ett fantastiskt spännande och roligt alternativ till sysselsättning.


RSS 2.0