Mina hjärtan!

Publicerat: 2012-01-31 | 15:18:07 i Djuren <3
Älskade Sigge, min Fd Skyggis <3
Ruu leker i snön.
Melvin och Nemo i trappan.
Hur man surfar på nätet på bästa sätt ;)

Kattbebis, hundbebis, sushi och mysiga människor..

Publicerat: 2012-01-29 | 21:31:59 i Ord, ord och mer ord..

I går samlades ”gänget” hos Elisabeth och bara myste.. Sushi, massa prat, kattunge-gos, hundvalps-gos.. Jag menar en lördag kan väl egentligen inte bli bättre, eller hur?

 

Detta är Billie Piper, såå fantastiskt söt liten katt!
Hemmagjord sushi <3
Vincent the Dog, min syster lilla hundvalp.Inget vanligt fredags nöje..

Publicerat: 2012-01-27 | 20:40:06 i Ord, ord och mer ord..

Dricker nästan aldrig vin. Kanske händer sådär 3-4 gånger om året ;) Men idag tänkte jag smaka på det röda vin jag och Rasmus fick i julklapp.

 

Jag har inte hittat något vin som verkligen varit wow, vad gott. Hädelse tycker kanske alla vin-fantaster nu men jag tycker allt vitt vin smakar lika dant och samma med det röda.. Det smakar rött vin, ingen skillnad.

 

Men nu ska smakas på detta i alla fall, tillsammans med lite plockmat och en romantisk komedi tillsammans med katterna och älsklingen min.

 

Har varit en jobbig dag så en mysig kväll i soffan tycker jag vi är värda.


Free fallin..

Publicerat: 2012-01-26 | 21:33:12 i Ord, ord och mer ord..

Har så ont i min arm. Det sticker i fingrarna precis som de somnat och axeln gör djävulskt ont i kväll. Varför? Jo, jag var en aning klantig.. Halkade inte, så kan inte skylla på snön. Mer en liten fel beräkning från min sida, hjärnan var nog på standby.

 

Hämtade ved här om kvällen. Allt gick fint där med bärande och så men när vi kom hem.

 

Jag går ut från bilen, har mobilen i vänster handen och lyssnar på musik.. Sjunger med i texten "Hon har ett sätt att flytta höfterna försiktigt där hon går.. om hon var min om hon var jag.." (Jumper) Jag ser vagnen som är fast spänd på bilen. Lyfter på foten, planerar på något vis fel och faller handlöst ner med näsan i snön..

 

Jag räddar mobilen (man måste ju prioritera ;) ha ha) Håller upp den så den inte hamnar i snön.. Så tar i mot hela min tyngd med höger handen.. Aj..

Rasmus ser förskräckt på men lugnar ner sig då jag spottar ut snön ur munnen och skrattar hysteriskt över de faktum att jag ligger i snön med mobilen över huvudet som nu spelar: And I´m free, free fallin, free fallin..

 

Hur stor är chansen att det händer liksom? Här flyger jag med huvudet förre ner i snön och det jag hör är  I´m freee.. Freee.. fallin..

 

Just nu är det inte lika kul dock. Armen bråkar verkligen i dag. Gillade inte alls att ta hela min tyngd i fallet. Aj aj aj..


Blogg-torka-Deluxe...

Publicerat: 2012-01-26 | 14:45:35 i Ord, ord och mer ord..

 

 

 

Ja, senaste inlägget var runt första advent. Jag har inte haft någon lust eller motivation till bloggen alls faktiskt. Har inte skrivit särskilt mycket alls utanför bloggen heller, någon skrivar-spärr kanske. Dock har jag följt mina favorit bloggar som vanligt, varje dag =)

 

Har idag lekt lite med designen och hoppas att det gör så att motivationen att skriva lite kommer tillbaka har ganska mycket saker som jag vill skriva ner. Måste bara få ner det i text med.


RSS 2.0