Isbitar till fötter


Jag vill att det ska vara varmt nu, VÅR! Temperaturen håller väl inte med mig tydligen. Vaknade i morse med 13 grader ”varmt” inne. Mitt eget fel som hopplöst och desperat vill ha vår och sommar så jag tänkte att ja, men solen skiner idag så jag behöver inte elda.. Resultatet blir alltså raggsockar och stickad kofta nästa dag tills värmen kommit igång i pannan. Brrr..

 

Sommarklänning och frukost på trappen längtar jag så efter nu. Vet att det är tidigt och att det är så här det ska vara i april.. Men längta lite har ”nog” ingen dött av..


 


Kommentarer
Postat av: Emma

Sv; Haha! Pornographic films är helt riktigt. Det stog så i min engelska som jag gjorde. Killen tittade på det fast med mat ;s så konstigt!Hej! Förlåt för sent svar, har haft fullt upp plus att jag har varit och fortfarande är sjuk men nu är jag tillbaka i bloggen - kommer att updatera den oftigare än vad jag har gjort. Hoppas allt är bra med dig, och hur har din påsk varit / hittills.?Kram!

Emma - emmaeriica.webblogg.se

Ps. är du intresserad av ett mobilsmycke eller nyckelring - gjord för hand? Läs mera under "Emma's Jewelry". Har du frågor eller så, kontakta gärna mig.

(Emma's Jewelry är mitt "företag")Förlåt för en rörig kommentar.

2012-04-07 @ 16:26:42
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0