15 Februari

Den 15 februari 2008 var jag och Rasmus i Kalmar och tittade runt lite i affärer. Minns inte riktigt men tror vi firade alla hjärtans dag med en middag dagen efter på favorit restaurangen.

 

Vi gick i allafall omkring och kollade i olika affärer och när vi kom förbi en guldsmed så såg jag massa fina ”alla <3:s erbjudande” på förlovnings ringar. Jag stannade vid fönstret och tittade på dessa.. Tittade upp på Rasmus sen på ringarna och upp på honom igen. Tror han förstod ”hinten”.

 

Vi gick in och bara köpte de där ringarna jag fastnat för i fönstret. Inte det minsta igenom tänkt eller romantiskt planerat. Ett impulsköp. Men jag tror det funkade det med ;)

 Tiden går riktigt fort.. 4 år sen vi förlovade oss. I maj är det 5 år sen vi träffades på riktigt första gången. Dock hade vi ju redan pratat med varandra ett par månader över Internet innan vi sågs. Och i morgon, ja då har vi faktiskt varit gifta i ett halvår! <3

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

sv; jag har också massa olika jag skriver i samtidigt, man kan ju inte skriva allt i en och samma anteckningsbok ;) Och att de är fina är viktigt :D

2012-02-16 @ 23:56:52
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

sv; visst är han ^_^*

2012-02-20 @ 16:13:08
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Emma | Fotograf från Norrland

Hejsan! allt bra med dig?

ville bara meddela att jag är nu tillbaka i bloggen efter en smaschad dator och nu lånedator. Har uppdaterat bloggen lite granna så du har nånting nytt att läsa ^^ Hoppas du kikar in lite då och då, och glöm inte att kommentera :)Om du gillar min blogg, lägg gärna till mig i bloglovin.Förlåt för en rörig kommentar!Kram!

Emma

http://emmaeriica.webblogg.se

2012-02-28 @ 00:05:59
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: Emma | Fotograf från Norrland

jo rätt vare är får jag också blogg torka :/

ibland orkar man inte ens läsa andras bloggar :p

2012-02-29 @ 03:18:13
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0